Regisztráció   |   Bejelentkezés
HÍREK RÉSZTVEVŐK DÍJAK SZAVAZÓ TOPLISTA DÖNTŐ 2015 CSAPATUNK
ErdelyArca.ro - domain ELADÓ! Érdeklődni az info@erdelyarca.ro e-mail címen!
RÓLUNK ÍRTÁK
 DunaTV - Erdély Arca: Mihály Lilla 2009-10-31 
Forrás: Duna Tv.-Híradó 
Mihály Lilla A nagyváradi Mihály Lilla nyerte az Erdély Arca szépségversenyt. Az Ady Endre Líceum végzős tanulóját 650 erdélyi lány közül választották a legszebbnek. Tizenkét gyönyörű hölgy versenyzett a kézdivásárhelyi Vigadó termében.

Egy héttel ezelőtt, harminc versenyző közül választotta ki őket a zsűri. Sepsiszentgyörgyöt, Kézdivásárhelyet és Székelyudvarhelyet két-két lány képviselte a döntőben, egy-egy szépségnek drukkolhatott Kovászna, Csíkszereda, Marosvásárhely, Kolozsvár, Szatmárnémeti és Nagyvárad. A győztes jutalma egy hetes egyiptomi utazás.


 MTV - Erdély Arca 2009 2009-11-01 
Forrás: MTV - Kárpát Expressz 


 Székely Hírmondó - Mihály Lilla a szépségkirálynõ 2009-11-03 

Kulisszák mögötti izgalom, titokban elejtett örömkönnyek, ölelések, kölcsönös jókívánságok: röviden így irható le a hangulat a pénteki Erdély Arca-gálaest kezdete elõtt. A kiválasztott 12 szépség kifogástalan „állapotban” lépett a zsúfolásig telt kézdivásárhelyi Vigadó színpadára. Sok olyan érdeklõdõ akadt, aki inkább állva nézte végig a mûsort, minthogy lemaradjon róla. Biztosak vagyunk, hogy nem bánta meg!

A több mint négyórás show-ban elõször utcai, majd fürdõ-, végül estélyi ruhában pásztáztak a gyönyörû lányok; amíg pedig egyik ruhából a másikba öltöztek, a közönséget a Pharaoh Dance sokszínû tánca, a sepsiszentgyörgyi Sportiskola lélegzetelállító akrobatika-produkciója, a Magic Club dinamikus minikoncertje, valamint Zsók Levente humorista poénjai szórakoztatták. Éjfélkor már szinte érezni lehetett a felfokozott hangulatot a Vigadó nagytermében: több száz ember várta izgatottan, néha már-már türelmetlenülaz eredményhirdetést.
Miután a rendezvény fõszervezõjétõl, Finna Gábor-Gabától mind a 12 lány megkapta királylány-szalagját és részvételi oklevelét egy csodálatos virágcsokor kíséretében, jöhetett az est fénypontja, a díjazás. A Székely Hírmondó különdíját és az azzal járó ajándékcsomagot, az olvasók szavazatai alapján a sepsiszentgyörgyi Barabás Réka érdemelte ki, aki hajszállal „elõzte” meg a kézdiszentléleki Vargyasi Szilviát és a kézdivásárhelyi Lestyán Erikát. Erikának egyébként az Ilu üzletlánc tulajdonosa, Sükösd Ede adott különdíjat, míg a szépségverseny ügyeletes fényképészei, Nagy Flórián, Fekete Márton, László Attila és Bartus Levente portfoliófotózást ajánlottak fel több lánynak. Az újságírókból álló zsûri a marosvásárhelyi Csernáczki Emõkét jutalmazta a Média Szépe-díjjal.


Végül, de nem utolsó sorban hadd nevesítsük a dobogósokat. Második udvarhölgynek Vargyasi Szilviát választotta a szakmai zsûri, aki egy laptoppal lett gazdagabb, valamint egy csodálatos koronával. Az elsõ udvarhölgynek járó korona Csernáczki Emõke fejére került, aki szintén egy laptoppal távozhatott, míg az Erdély Arca szépségverseny idei gyõztese az a lány lett, aki elsõ perctõl nagy hatást gyakorolt a zsûrire magabiztos megjelenésével, kedvességével, mosolyával, de fõleg külsõ és belsõ természetességével: a 17 éves nagyváradi versenyzõ, Mihály Lilla. Lilla arcán nem volt tettetett a meglepettség: a táborozás alatt gyakran mondogatta, hogy álmában sem számít koronára. A királynõi trónon (mert idén az is volt) mégis õ foglalhatott helyet, és õ tölthet el nyolc napot másodmagával Egyiptomban!
Minden versenyzõnek ezúton is gratulálunk!
 Székely Hírmondó - Erdély Arca 2009 2009-08-18 
Pár hete lehet nevezni, és máris több száz lány jelentkezett a tavaly elsõ ízben, nagy sikerrel megrendezett Erdély Arca szépségversenyre, amelyet Finna Gábor indított útjára. A megmérettetésnek egyetlen célja volt: megtalálni a legszebb erdélyi lányt, aki méltón viselheti szépségének és erdélyiségének koronáját egy éven keresztül.

A szépségiparban és a szépségversenyeken ez mindössze egy éven át tartható cím, ennek leteltével át kell adni a stafétabotot, ez esetben a királynõi koronát a soron következõ szépségnek, aki bizonyította a zsûrinek, hogy érdemes rá. A címtartó erdélyi királynõ, a 18 éves csíkszeredai Both Krisztina méltó utódját keresik a szervezõk.
A verseny tavaly rendkívül nagy érdeklõdésnek örvendett, mindössze két hét alatt 376 lány nevezett be, több mint 8000 szavazó regisztrált és értékelte a lányokat.
A verseny alapkritériumai idén sem változtak: a cél minden erdélyi lánynak megadni a megmérettetés lehetõségét, kortól és tapasztalattól függetlenül, valamint ugródeszkaként szolgálni a modellkedni vágyóknak. Benevezni a www.erdelyarca.ro internetes portálon lehet, ugyanitt lehet megtekinteni a lányok fotóit, olvasni rövid nevezési szövegüket, valamint szavazni azokra, akik elnyerték a tetszésünket.
A versenyfelhívás olyan erdélyi lányoknak szól, akik október 15-ig betöltik 15. életévüket, és szívesen kipróbálnák magukat a szépségiparban. A tapasztalat hiánya nem hátrány, hiszen a szervezõ gabApró szakemberei foglalkoznak azokkal a lányokkal, akik bejutnak a döntõbe, így a legjobb formájukat hozhatják a gálaesten.
 Új magyar szó - Erdély Arca a kifutón 2008-08-12 

Kozmetikusnak, modellnek vagy muépítésznek készülnek az Erdély Arca rendezvény versenyzoi. A hét végi kézdivásárhelyi szépségvetélkedo gyoztese a 17 éves csíkszeredai Both Krisztina lett.

A kézdivásárhelyi Vigadó Muvelodési Ház dísztermében szervezett dönton csúcsosodott ki az április 27-e óta tartó, ötszakaszos szépségvetélkedo. Hosszú ideig interneten zajlott a verseny, ahol 376 benevezett lányból választották ki azt a 11 kézdivásárhelyi, sepsiszentgyörgyi, csíkszeredai és marosvásárhelyi szépséget, akik végül színpadra is állhattak, hogy megméretkezzenek az Erdély Arca címért. A teltház elott zajló ünnepséget Deszke Otília és Csíki Zoltán kizárólag ez alkalomra írt Erdély Arca-himnusza nyitotta meg. Ezt követoen a lelkes közönség tapsára beinduló tuzijáték kíséretében Grubisics Levente, az est házigazdája bemutatta a zsurit, melynek tagjai Szász Réka modell, Rácz Károly, Kézdivásárhely polgármestere, Ménessy Kinga, a Székely Hírmondó hetilap munkatársa, Salamon Ferenc, a Vigadó muvelodési ház volt igazgatója, valamint Szász Márta kozmetikus voltak.

Both Krisztina, Daczó Judit, Jánó Csilla
A szépségkirálynő, Both Krisztina udvarhölgyeivel, a csíkszeredai
Jánó Csillával és a kézdivásárhelyi Daczó Judittal

Mint kiderült, a lányok többnyire a szépségszakma iránt vonzódnak, így civilben kozmetikusok, modellek, vagy modellügynökség-vezetok szeretnének lenni. Emellett van, aki muépítésznek tanul, és olyan is, aki tíz év múlva szeretne kutyamenhelyet indítani, és mint ilyenkor szokás, olyan versenyzo is akadt, aki a világ megmentéséért küzdene.

A négyórás rendezvény során a tizenegy szépségkirályno-jelöltet többek között utcai öltözetben, fürdoruhában és estélyi ruhában is láthatta a közönség. A szünetekben fellépett a helybéli Qwitt együttes, illetve a kézdivásárhelyi mazsorett csoport, de Gozeffini, a buvész is szórakoztatott.

A díjkiosztást a Székely Hírmondó által felajánlott különdíjjal indították, amelyet a kézdivásárhelyi 18 éves Kobrizsa Imola nyert, a helybéli ILU Kft. által felajánlott MP4 lejátszót a szintén felsoháromszéki Daczó Judit kapta, majd egy budapesti modellügynökség egy portfólió elkészítésével jutalmazta a marosvásárhelyi Bóni Melániát. Eközben a zsuri tagjai mérlegelték a látottakat, majd megnevezték a szépségkirálynot és két udvarhölgyét.

A harmadik helyezett a csíkszeredai Jánó Csilla lett, míg a kézdivásárhelyi Daczó Juditot választották elso udvarhölgynek. Erdély Arca 2008-ban a 17 éves, csíkszeredai Both Krisztina lett, aki elárulta, hogy nem ez élete elso megnyert szépségversenye, mégis boldog, hogy Kézdivásárhelyen az o fejére került fel a korona.

 Háromszék - Csíkszeredai lány lett a szépségkirálynõ 2008-08-05 

Az ifj. Finna Gábor magánvállalkozó által szervezett, Erdély arca, 2008 nevu szépségversenyre 376 lány nevezett be.

Öt forduló után, a közönségtol kapott szavazás és a zsuri döntése alapján, tizenegyen kerültek a döntobe. Ötnapos táborozás, felkészíto és alapfokú modellképzés után, pénteken a Vigadó telt házas nagytermében tartották meg a gálát. Az Erdély arca, 2008 szépségverseny gyoztese Both Krisztina, a csíkszeredai Joannes Kajoni Kereskedelmi Iskolaközpont tizenhét éves diáklánya lett. A második helyen Daczó Judit végzett, o kézdivásárhelyi, 22 éves, jelenleg a kolozsvári Babes—Bolyai Tudományegyetem bölcsészhallgatója. Harmadik a tizenhét éves csíkszeredai Jánó Csilla, a Kós Károly Építészeti Szakközépiskola tanulója. Három különdíjat is kiosztottak, a Székely Hírmondó a kézdivásárhelyi Kobrizsa Imolát, Sükösd Ede magánvállalkozó, az Ilu üzletlánc tulajdonosa Daczó Juditot, a budapesti I-Contact Europe Kft. modellügynökség pedig Bóni Melánia Judit marosvásárhelyi versenyzot díjazta. A fodíjat, a Treff Utazási Iroda által biztosított nyolcnapos, két személyre szóló tunéziai utazási jegyet Finna Gábor adta át a boldog szépségkirálynonek. A második díjas szépség egy laptopot, a harmadik pedig egy legfrissebb generációs mobiltelefont vihetett haza.

 
 
 
 
 
 KIEMELT  TÁMOGATÓK:
 
 TÁMOGATÓK:
?>
 
 MÉDIAPARTNEREK:
 
 
 
Pearl Erdély Arca 2015 RÉSZTVEVŐK 2015 PR / MÉDIA KAPCSOLAT HIRDETES.RO
  •  Díjak   •  Résztvevők 2015   •  Sajtóközlemény   •  info@erdelyarca.ro   •  Jármű hirdetések
  •  Szabályzat   •  Net-szavazás toplista   •  Logók letöltése   •  www.erdelyarca.ro   •  Állás, Munka hirdetések
  •  Versenynaptár   •  Online-zsűri továbbjutók   •  Rólunk írták   •  Tel: 0743 634 471   •  Ingatlan hirdetések
  •  Döntő 2015   •  SMS szavazás toplista     •  TakoFashion.com
  •  DivaShop.ro
Minden jog fenntartva © 2008 - 2023 Erdély Arca Szépségverseny - hirdetes.ro
Oldalgenerálás: 0.0016 sec.